Z-SEER-Ny Z-Wave Diagnostics-softwareapplikation fra Homeseer

Homeseer har netop frigivet detaljer om deres nye Z-seer-software. Dette Z-Wave Diagnostics Tool er rettet mod installatører såvel som husejere såvel som er på grund af at blive frigivet senere i denne måned.

“Bedford, NH-Homeseer Technologies annoncerer sin nye“ Z-seer ”-softwareapplikation til avanceret Z-Wave-netværksanalyse samt fejlfinding. Z-SEER er designet til at hjælpe installatører såvel som husejere hurtigt diagnosticere såvel som fejlfinding af Z-Wave-netværk såvel som det allerførste værktøj af sin type til at blive sendt! Med Z-seer kan individer hurtigt såvel som hurtigt finde såvel som skærmnetværksproblemer såvel som tilslutningsstatistikker.

”De største vanskeligheder i Z-Wave-netværkskonfiguration har været at forbedre netværket til fineste ydelse såvel som at bestemme emnerne”, specificerer Richard Helmke, Homeseer-præsident. ”Indtil nu har Z-Wave-fejlfinding været en kedelig ‘prøve såvel som fejl’ -processen. Men med frigivelsen af ​​vores håndholdte Z-Troller ™ i sidste måned den kommende udgivelse af Z-seer senere i denne måned, har vi taget gætteriet ud af disse udfordringer! ” Tilføjer Helmke … det nye værktøj skærmbilleder alle Z-Wave-gadgetknudepunkter med tilslutningsstatistik, forbindelsesstier samt pakkeoverførselsydelse. Rul over enhver form for knude på skærmen såvel som dens tilknyttede naboer vil lyse op. En bar-graf skærmer nodens familiemedlemsk forbindelse såvel som det samlede antal tilknyttede tilstødende noder. Højreklik på enhver form for node såvel som valg ser ud til at teste nodens forbindelse samt forbedre den for forbedret ydelse. En indbygget funktion er ligeledes inkluderet for at forbedre hele Z-Wave-netværket.

Z-SEER er designet til at arbejde med virksomhedens nye Z-Troller PC-interface samt dets Pro-100 House Automation Controller eller enhver type pc, der kører Homeseer HSPRO eller HS2 House Automation Software. Z-seer er kompatibel med alle Z-Wave-produkter fra alle producenter, herunder ACT, Intermatic, Leviton, Cooper, Monster Cable, RCS samt Camstat (for blot at nævne nogle få). Z-seer er beregnet til at begynde at sende i november 2006. ”

Z-seer hos Homeseer

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave A Comment