Ny UPLAN -software sigter mod at hjælpe Loxone -installatører

, hvis du er en Loxone -partner, er her et interessant nyt softwareværktøj, der er udviklet til at hjælpe med at fremskynde din arbejdsgang.

Opret en skitse af de elektroniske systemer i din bygning let med uplan.io. Tilføj blot de ønskede funktioner på dit layout og uPlan.io beregner alle de konventionelle elektroniske eller Loxone Smart Home eller konventionelle elektroniske enheder, du har brug for.

UPLAN kører i en browser og sigter mod at automatisere adskillige af de opgaver, der er involveret i planlægningen af ​​et nyt Loxone Smart Home.

Når du har uploadet en grundplan, placerer systemerne “Plan Wizard ‘automatisk enheder i værelser, kontrollerer bevægelsessensor & Wi-Fi-dækning samt opretter et ledningsdiagram og pinout.

Derefter eksporterer projektet klar til at blive direkte importeret til Loxone Config. Producenterne siger, at du også kan bruge systemet til at planlægge et konventionelt elektrisk system.

Der er en helt gratis version af det tilgængelige online værktøj, så du kan sidde fast i og tjekke det ud. Hvis det er noget, du gerne vil bruge i din virksomhed, er Pro -abonnementet en fornuftig € 29 pr. Måned.

Tjek videoen nedenfor for at se den i aktion og besøge uplan.io for meget mere info.

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest9
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Leave A Comment