Gennemgang: Jeg har fundet mine ideelle hovedtelefoner – Sennheiser Momentum 2 Wireless

, da jeg fik min Bragi, hovedtelefonen deres små chauffører skuffede. De tilbyder ikke den lyd, jeg elsker, og jeg forstod, at jeg skulle vælge nogle ‘rigtige’ hovedtelefoner.

Så på en tur til London i februar sidste år havde jeg chancen for at ringe til Selfridges og lytte til nogle hovedtelefoner ryg mod ryg. I en alder af online shopping er det lidt af en luksus at være i stand til at lave en komparativ lytningstest som denne.

Jeg lytter til min shortlist, Bose QuietComfort 35, Sennheiser PXC 550, Sennheiser Momentum trådløs 2. Jeg ville elske Bose QC35’s (du kan også se så cool ud som Lewis Hamilton), men igen fandt jeg Bass en smidgen undervurdering .

Både Bose og Sennheiser PXC 550’erne har den bedste støjaflysning, men til sidst kom jeg tilbage til det trådløse momentum 2. Forklarer ikke mig forkert, der er ingen dårlige hovedtelefoner på denne shortlist, men momentumets lyd var den En der virkelig gjorde det for mig.

De siver kvalitet. Bygget af rustfrit stål og læder, momentum 2 trådløse hovedtelefoner kommer i en god bæretilfælde komplet med 1,4 m kabel, USB -opladningskabel, inflight adapter og manualer.

Stylingen er Retro fra 1970’erne, og jeg vælger meget deres subtile og anonyme udseende end nogle af de meget mere råbte brandede hovedtelefoner rundt. Det over-ear-design er virkelig behageligt, og de store bløde puder er store nok til at omslutte selv mine enorme lugs.

En lang presse skifter kraften, selvom det for mine ører engang er svært at skelne mellem og fra. Et tredobbelt klik, og den gode dame i dit øre fortæller dig dit resterende batteri. Batteriets levetid er fantastisk, der tilbyder op til 22 timers brug, jeg har aldrig løbet tør for batterikraft endnu.

De er støjdæmpende og inkluderede også NFC -parring til dine Android -enheder. De sammenklappelige hængsler indebærer, at de tager mindre plads i din taske, og de har ledsaget mig på hver flyvning, fordi jeg købte dem.

Disse Sennheisers har den varme baslyd, jeg beder om, især for den elektroniske musik, jeg primært lytter til.

Jeg bruger dem også meget med min MacBook til at se Netflix. Sammen med deres komfort, kvalitet og den trådløse fordel er de tæt på perfekte.

Prisen er faldet med omkring £ 90, fordi jeg købte dem, selvom de stadig er en ekstravagance. Men efter meget mere end et år med daglig brug kan jeg hjerteligt anbefale dem.

Jeg behøver ikke at prøve meget flere hovedtelefoner nu, ærlige.

Fås fra Amazon

#
Preview.
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Sennheiser Momentum True Wireless 2, Bluetooth ørepropper med aktiv støjaflysning, sort

3.346 anmeldelser

£ 219,00

Køb på Amazon

2

Sennheiser Momentum True Wireless In-Ear hovedtelefoner med berøringskontrol, gennemsigtig hørelse og …

2.681 anmeldelser

£ 99,95

Køb på Amazon

3.

Sennheiser momentum gratis, trådløs Bluetooth -hovedtelefoner – Sort

436 anmeldelser£ 155,00

Køb på Amazon

Sennheiser.com/momentum-wireless

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email.
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering på 2021-10-04 / Affiliate Links / Billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave A Comment