DIY badeværelse forfængelighed

Der er to typer bassiner (dræn): badeværelsesbassiner, der passer til 1-1/4 ”dræner; og barbassiner, der passer til 1-1/2 ”dræner. De fleste badeværelsets vandhaner indeholder en 1-1/4 ”pop-up dræningsmontering. Afhængig af den vask, du vælger, skal du muligvis købe en separat drænforsamling. Sørg for, at dit vask og vandhanesæt er kompatible.

Når du leder efter et træskab eller kommode til at konvertere til en forfængelighed, skal du være opmærksom på kabinetets dimensioner. Køb ideelt set først din hånd af kabinettet, så vasken ikke løber op til forkanten. Kabinettet skal også være cirka 32 ”højt – konventionel forfængelighedshøjde.

Hvis du konverterer et skab med hylder eller en kommode, bliver du sandsynligvis nødt til at skære igennem ryggen og bunden af ​​hylderne eller skufferne for at rumme VVS -dele og rør. Dette vil gøre skufferne noget ustabile, så du skal muligvis rette den øverste skuffe permanent på plads ved at skrue den på rammen på skabet nedenunder, fylde skruehullerne og røre dem op med maling eller plet. Hvis du virkelig ønsker at bruge de skuffer, der har dele skåret ud af dem, kan du overveje at foring dem med plastkurve, så mindre genstande ikke falder ud af ryggen eller bunden.

Materialer og værktøjer

Pap

Håndvask

Blyant og hersker

Skarp nytte -kniv

Malertape

Elektrisk bore med 1 ”borebit

Jigsaw

Vandhaner sæt

Skruenøgle

Pensel eller rulle og bakke

Varathane

Vandforsyningslinjer

Dræningsmontering

Chrome p fælde (kan leveres med vasken)

2-1/2 ”hul så*

*Tilgængelig hos værktøjsudlejningsfirmaer

Trin 1: Lav Sink Hole Template

Mange dræn leveres med skabeloner, der hjælper med at guide dig med at skære hullet i forfængelighedstoppen. Hvis din vask ikke leveres med en skabelon, skal du lave en selv fra pap. Sæt vasken på hovedet på et stykke pap og spor rundt om vasken på vasken på pap med en blyant. (Se foto 2) Dette vil være skabelonen til at skære vaskhullet i toppen af ​​skabet.

Trin 2: Skær synkehul

Med maskeringstape skal du sikkert binde papskabelonen til toppen af ​​skabet på det sted, hvor du gerne vil have, at vasken skal placeres. Bor et hul i kabinettet med en 1 ”bor. Dette hul giver dig mulighed for at komme i gang med puslespillet. Skær vaskhullet med en puslespil, efter hullet i papskabelonen, mens du går. (Se foto 3)

Trin 3: Bor vandhaner

For at bestemme vandhanen placering skal du slippe vasken i det skårne synkehul – du kan måle med øjet det bedste sted for vandhanen. Fjern vasken. Centrer vandhanen, der er sat på skabet lige bag, hvor vasken sidder. Marker stedet med maskeringstape. Med en blyant skal du markere båndet med placeringen af ​​vandhanen tud og 4 ”-målingsmåling (dvs. 2” til hver side af vandhanen tud). Bor hullerne til vandhanerne ved disse punkter 4 ”fra hinanden ved hjælp af en 1” borebit.

Trin 4: Varathane forfængelighed top

Med en pensel eller rulle og bakke påfører flere beskyttende frakker med klar varathan på toppen af ​​forfængeligheden. Sørg også for at varathane den afskårne kant af vaskhullet; Dette vil forsegle træet og beskytte det mod vandudvikling og vådhed. Lad Varathane tørre helt, inden du fortsætter.

Trin 5: Skær huller i skabet tilbage

For at bestemme placeringen af ​​drænrøret og vandforsyningen er lukket på bagsiden af ​​skabet, må du måle deres placeringer på væggen og overføre disse placeringer til bagsiden af ​​skabet. Brug en 2-1/2 ”hulsav, skær hullerne bagpå skabet for at rumme afløbsrøret og vandforsyningen. (Hullerne skal være store nok til at rydde håndtagene på lukningerne.) Installer kabinettet mod væggen.

Trin 6: Vedhæft vandhanen

Sluk for lukning af vandforsyningen. Slip i vandhanen, og spænd det på plads nedenunder. Tånehaneren leveres med alle de nødvendige dele (dvs. skiver, gummiringe osv.; Se vores materialebillede til samlingsdele). Med vandhaner, der er indstillet fast på plads, skal du fastgøre vandforsyningslinjerne. Forbind disse til vandforsyningens lukninger, der kommer ud af væggen, og spænd. (Se foto 6)

Trin 7: Installer afløbsmontering og synke

Afhængig af den vask, du bruger, vil drænmonteringsdelene være 1-1/4 ”eller 1-1/2”. Vi brugte en stangvask, som krævede en 1-1/2 ”dræningsmontering. (Badeværelsesvaske har brug for en 1-1/4 ”pop-up-samling, som skal komme med et badeværelseshane.) Sæt afløbet i vasken, fastgør gummifaskeren og møtrikken på drænet under vasken og stram. Skru på halestykket. Slip vasken i vaskenhullet. Vores vask havde klip til at holde den på plads.

Trin 8: Vedhæft P -fælde

Fastgør P -fælde på halestykket og til fældeadapteren, der kommer ud af væggen. (Se foto 8) Drænenheden bestemmer størrelsen på P -fælde (dvs. EIther 1-1/2 ”eller 1-1/4”). Tænd for slukket af vandforsyningen.

Trin 9: Ændring af kommode skuffer

Mål og marker på skufferne fra bagsiden af skabet til det forreste punkt på P -fælde. Marker også placeringerne og bredden af vandafslutninger; Skuffen bliver også nødt til at rydde disse. Med en puslespil skal du udskære ryggen og bunden af skufferne i henhold til disse målinger, så skufferne nu kan rydde alle VVS-dele, vandafslutninger og adapter tilstrækkeligt. (Se foto 9) Skub skufferne tilbage på plads. (Se foto 10).

Leave A Comment