Sureflap Microchip Feline Flap Evaluation

For omkring tre år tilbage undersøgte vi Petporte Smartflap takket være et presserende krav om at udføre en slags kattedørspolitik. På det tidspunkt var der to produkter, der så ud som om de ville gøre jobbet, såvel som jeg valgte petporte ganske meget vilkårligt.

Meget til min chagrin viser det sig, at den anden mulighed, Surflap, er et regionalt firma, så da det var tid til at erstatte petporte, tog jeg en beslutning om at prøve deres alternativ.

Det ser ud til i mellemtiden, at petporte er blevet slugt op af Staywell Cat-flap Behemoth, mens Surflap stadig er pludselige uafhængige.

Tre år ser måske ikke ud som en lang levetid for en Catflap, men vores regelmæssigt modstod en mishandling, der ligner belejringen ved Helm, dybt inde i de to tårne.

Denne slags slid såvel som tåre er tilstrækkelig til at reparere, men den nægtede at scanne en af ​​vores nyankomne, så dens dage blev nummereret. Sureflap var venlige tilstrækkelige til at sende mig et af deres demosystemer, der kommer i alt med en falsk dør såvel som RFID-mærket legetøjskelinje-vær opmærksom på, at dette ikke er almindeligt udstyr, skønt det legetøjsfeline bekræftede meget fordelagtigt ved test.

Til deres ære sender SureFlap dig et rækkevidde-sæt, hvis du oplever detektionsproblemer, som er en slags plastglide-ruleplan med en RFID-chip indlejret i den.

Ser man på enhederne side om side, kan du se, at Petportes Catty -åbning har omkring en tomme yderligere clearance i bunden, hvilket kan være afgørende for Tubbier -moggier. Ligeledes kan du se, at mens petporte er fastgjort med gevindbolte i fangenskabsmøtrikker, bruger Surflap selvtappende skruer ind i plastikhuset, som jeg er mindre ivrig efter. Det føles ikke så sikkert, når det er monteret, såvel som sandsynligvis ikke ville tolerere masser af fjernelse såvel som refittings. Efter at have udtalt det, er det ikke noget, du påtager dig det ofte (om når hvert tredje år faktisk!)

Montering af Surflap tager kun et par øjeblikke-lige her kan du ligeledes se den valgfri lydadapter, der gør det muligt at montere den i det almindelige cirkulære hulskæring i et dobbeltglaspanel. Surflap tager 4 AA -batterier, som producenterne angiver, er gode til 12 måneders værd af katteindtrængning. Dette adskiller sig fra den gamle petporte, der havde en hovedforsyning såvel som en batteri-backup, som jeg personligt foretrækker, men sandsynligvis kun, da jeg allerede er gået til den betydelige faff af løbende kraft til midten af ​​en dobbeltglaseret dør. Jeg kan se nøjagtigt, hvordan den kun batteri-teknik kan charme for meget flere mennesker. Surflap blinker sit røde lavt lys lys på dig, når batterierne ender med at blive udtømt.

Træning af Surflap til at genkende en ny kattedyr er lige så grundlæggende som at trykke på Discover -knappen såvel som at klæbe katten i bekymring over åbningen. Låsen klapper for at antyde, at processen var vellykket. Sureflap havde ikke noget problem med at opdage vores to katte, hvoraf den ene havde besejret Petporte. Sureflap pålægger heller ikke nogen form for vilkårlige tidsgrænser for dig, hvilket indikerer, at du kan tage din tid – Petporte giver dig kun 30 sekunder, hvilket kan være en hektisk oplevelse for både kæledyr såvel som ejer. Du kan gentage denne procedure så meget som 32 gange, selvom hvis det er vigtigt for dig, er det sandsynligvis tid til at se et stort vanskeligt kig på din livsstil.

Surflaps dødbolt er snarere en stærk affære, stærkere end Petportes ækvivalent. Indtil videre har ingen af ​​de regionale lodne hooligans håndteret for at tvinge det. Du kan se, at det har den standard firevejs administrere som en rutinemæssig typisk klap, hvor indstillingerne ikke er adgang til såvel som ud, kun i eller ude. Surflap håndhæver mikrochip administreres i kun ‘i’ retning. Helt ærligt, sammenlignet med Petportes udfordrende plan for at trykke på såvel som at holde knapper i forskellige magiske længder af tid såvel som at nyde for visse LED-flashmønstre, er den mekaniske fire-vejs låse en Gudsend. Ligeledes bruger den en “kun at gå ud” -tilstand, hvilket er gavnligt ved usædvanlige lejligheder, som petporte ikke gør. Sureflap har ikke en omgivende lyssensor, så den kan lide det om natten valg af petporte, men det er ikke noget, jeg nogensinde har brugt, personligt.

Vores kalibrerede testkatte rapporterer ingen problemer med Surflap, uden tvivl har Boris perfektioneret kunsten at bruge det som et offensivt våben: Han lader kvarteret Ginger Tom Chase ham med det, efter at have perfektioneret sin timing til det punkt, at hans nemesis handler med Planter ind i plastdøren, når bolten lukker bag ham.

Det er mildt sagt skuffende, at katteadgang administrerer innovation synes at være ganske meget stillestående. Den garanterede Petporte -computergrænseflade blev aldrig realiseret, såvel som der i øjeblikket ikke er et sådant valg til Surflap. Jeg detaljerede til den store Surflap -kvinde, min vision om katteflapper med tovejsdetektorer, 6lowpan passer sammen trådløse forbindelser såvel som IPHone Management Apps, såvel som hun igen gjorde et respektabelt knivstik til at foregive, at hun ikke troede, at jeg var helt mental … Jeg antager, at det avancerede Feline-klapmarked ikke snarere er der endnu. Efter at have udtalt, at jeg nu har en nedlagt dog hovedsageligt praktisk petporte i bits på bænken, så nyd dette rum …

Salg

10.957 anmeldelser

Sureflap Feline -klap med mikrochip -identifikation, hvid (4 x AA -batterier krævet)

undgår indtrængende dyr, der kommer ind i dit hjem
Kompatibel med alle typiske mikrochips såvel som RFID -krave -tags
Kræver fire AA -batterier, der varer så meget som et år

£ 70,00

Gå på Amazon

I den endelige tanke er Surflap lettere at betjene end Petporte, har en stærkere låsemekanisme såvel som er noget mere overkommelig at starte. Det mangler hoveddrevet valg såvel som Petporte-nat-mode-evner, men lykkedes det dog at registrere RFID identificerer, at petporte ikke kunne. En anden fordel er, at det ikke har den store udvidede ‘veranda’, som petporte gør, hvilket gør den omgivende dør meget meget lettere at bruge til mennesker.

Sureflap tilbydes fra Amazon: www.sureflap.co.uk

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave A Comment