Tærskel, der er klar til introduktion af nyt husautomatiseringssystem

tærskel Corp, har etableret deres nye kloge hussystem i omkring 4 år nu såvel som de er på grund af at introducere til markedet i de næste par uger. Systemet bruger en central controller til at tale med en række Wi-Fi-baserede trådløse moduler, som alle kan føjes til det sikre netværk i sekunder ved hjælp af deres nye “configspot” -teknologi .. Inspicér videoen nedenfor.

”Sig farvel til trådløse netværkskonfigurationsproduktion. Thresholds gennembruds ConfigSpot Innovation bruger overkommelig kommunikation nær felt samt netværk til at levere en sikker metode til gadgets til at konfigurere sig automatisk. ConfigSpot frigør forbrugerne fra problemet med konfigurationskompleksitet, der har hæmmet markedsvækst såvel som ført til høje niveauer af klientforværring såvel som høje produktafkastpriser.

Brug af ConfigSpot kan ethvert individ hurtigt konfigurere såvel som konfigurere en trådløs gadget ved blot at holde konfigurationen af ​​en gadget i nærheden af ​​konfigurationen af ​​endnu en gadget på netværket. ConfigSpot programmerer derefter straks såvel som trådløst den nye gadget med netværksadresser, sikkerhedstaster, adgangskoder, gadgetnavne samt andre nødvendige konfigurationsoplysninger. Det er så let!

ImagetHresholds configspot -innovation tillader en ny vækst af trådløs innovation ved at gøre eksisterende gadgets radikalt meget lettere at oprette såvel som brug, såvel som at gøre det muligt for trådløse evner at blive inkorporeret i næsten enhver form for gadget til en meget lav pris. At producere et “smart hjem” er nu enkelt såvel som overkommelig.

F.eks . Mulighederne er uendelige! ”

threshold-corporation.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave A Comment