Gennemgang: Honeywell Evohome Wireless Wise Home Heat Controls

Vi kiggede på det nye Honeywell Evohome, da det blev afsløret sidste efterår, men der er ingen erstatning for at leve med et system for at se, hvordan det virkelig er. Så da Honeywell spurgte os, om vi gerne ville erstatte vores hjemmelavede system med det nye Evohome, sprang vi ved chancen.

For at sammenfatte er dette den anden generation af Evohome, nu med en farve touchscreen i stedet for sort / hvid. Det kan styre så meget som 12 zoner med opvarmning plus varmt vand. En zone kan være en let som alle dine soveværelser, eller du kan måske lide en zone for hvert enkelt rum til meget mere granulær kontrol. Hvis du har et antal radiatorer i et rum, kan de alle fungere sammen som en enkelt zone, hvis du vil (bemærk, at du i øjeblikket ikke kan have et gulvkredsløb og en radiator sammen som en enkelt zone). Hvis du har meget mere end 12 zoner, kan du tilføje en anden Evohome -controller, muligvis en til ovenpå og en til nedenunder, hvis du bor i Downton Abbey.

Installation

Honeywell foreslår at bruge en af ​​deres autoriserede installatører, og du kan gennemse her for at finde en EVO -installation i nærheden af ​​dit postnummer. Heldigvis var alle vores eksisterende trådløse Honeywell -sæt kompatibelt med det nye system. Det implicerede vores trådløse relæboks (BDR91), gulvvarmecontroller (HCE80 eller HCC80) og rumtemperatursensorer (HCW82 eller HCF82) blev alle bevaret.

Gulvsvarmecontroller

Vores HR80 -radiatorcontrollere blev byttet til de nye HR92 -design, og berøringsskærmkontrollen blev monteret på væggen. Med kedel- og gulvkontrollerne allerede monteret, førte Evohome -berøringsskærmen os med konfigurationsprocessen med sin guidede installation. Følg bare prompterne på skærmen for at konfigurere bindingerne med din trådløse hardware.

Det er værd at bemærke, at hver batteridrevne enhed kommunikerer i henhold til foruddefinerede tidsslots for at spare strøm, hvilket indebærer, at det kan tage så meget som maksimalt 4 minutter for nogle opgaver at udføre.

Du kan give hver zone et skræddersyet navn ved hjælp af berøringsskærmscontrolleren (9 tegngrænse). Det er forbløffende, hvordan et par års moderne UI bruger forkælet dig og få dig til at forvente ting som automatisk titelkasse eller evnen til at redigere en karakter midt i et ord i stedet for at skulle slette alt og begynde Agin. Men det er NIT -plukning, det er en fremragende bit -enhed.

Hvis du allerede har nogle HR80’er, ved du sandsynligvis, at der er en vis tvist om, hvilke firmwareversioner der understøttes, så vi bad Honeywell om afklaring, og de fortalte os …

HR80 Firmware version 2.03 og derover er blevet evalueret og understøttes til at arbejde med Evohome. Du kan inspicere firmwareversionen ved at fjerne og udskifte batterierne i HR80 eller gennem produktmærket. Ældre firmwareversioner vil tilbyde kernepræstation med Evohome, men i nogle versioner foruddaterer de et par af de meget nyere funktioner, såsom optimering og vindue åbent, og disse fungerer ikke som forventet.

Evohome Controller Kit (~ £ 200)

Evohome -controllerens resistive berøringsskærm er mindre følsom end den meget dyrere kapacitive skærm, du sandsynligvis bruges til på din mobile enhed, men den er passende, og brugergrænsefladen er hurtig og lydhør uden nogen forsinkelse.

Der er et valg af 3 farver til frontpladet surround (sort, hvid og sølv) og valg af bordstand eller et væginstallationssæt. Vores controller er vægmonteret i køkkenet, temmelig centralt i huset og godt inden for radiovort af alle de andre værelser, som vi allerede har forstået fra vores hjemmeloniske installation.

Du kan bruge den indbyggede RF-signalstyrkechecker til at finde det bedste sted at placere din controller. Der er ingen variant extender til rådighed for dette system, selvom Honeywell siger, at dets forholdsvis lavfrekvente (868 MHz) indebærer bedre signalformering end stridende produkter ved hjælp af ZigBee eller WiFi, og de citerer en trådløs sort på omkring 30 til 40 meter i en typisk boligindstilling.

Du kan nemt løfte controlleren fra væginstallationen (som du kan med desktop -kittet). Efter 30 minutter vil Evohome -controlleren begynde at bippe for at minde dig om at placere den tilbage på opladning. Det kan være frustrerende, hvis du bare har nikket i søvn, men det er vigtigt, da systemet skal drives lige så meget som at køre din tidsplan. Hvis batterierne nogensinde kører helt flade i controlleren, opbevares systemparametrene inklusive rutine og trådløs konfiguration i ikke-flygtig hukommelse (udskift hovedbatterierne med AA 1,2V Ni-MH 2000- 2400mAh celler).

I praksis i vores hjem bruges Evohome -controlleren kun til at kigge på zonerne og til at redigere den almindelige rutine den ekstremt underlige tid. Bortset fra denne manuelle justeringer foretages alle ved hjælp af vores iPhones. Der er sandsynligvis en sag for Honeywell at overveje et endnu billigere startsæt, der glemmer berøringsskærmsdelen af ​​administrationen og kun er afhængig af apps til opsætning.Du kan vælge mellem manuelt at indstille dine varmeutiner eller vælge ‘Wizard’. Dette guidede trin-for-trin-konfiguration forenkler opgaven, og du kan stadig foretage dine ændringer ved at redigere resultaterne i slutningen. Du kan kopiere arrangeret sætpoint fra et rum til et andet eller kopiere dage på tværs af rum osv. Der er et par forbedringer, der kunne laves til UI. For eksempel, når du tapper pil op for at justere måltemperaturen på skærmen, kan du ikke se numrene ændre sig, når din finger dækker dem.

Evohome -berøringsskærmsystemet selv kan bruges som en termostat til det rum, den bor i. Så hvis det var i et rum med under gulvvarme, for eksempel ville du ikke kræve en separat stat. Hurtige handlinger giver dig mulighed for for eksempel at omdanne temperaturer i hele hjemmet med 3 grader med økonomiknappen. Vi vil gerne se Honeywell tilføje en metode til at gemme rutinertilstand for hver sæson-for at gemme omprogrammering af rutinerne hver vinter.

Der er en række intelligente teknologier, såsom “optimal start” og “optimalt stop”, som anvendes, så systemet kan nå en bestemt temperatur på et bestemt tidspunkt. Evohome udarbejder en dynamisk kedelstartstid baseret på omgivelsestemperaturen, så for at nå staten 22 grader kl. 20.00 kan det begynde kl. 19.30 i dag, men kl. 19.40 i morgen, hvis det er varmere. Evohome anvender også anden innovation til at forstå, når et vindue efterlades åbent og gashåndtering tilbage varmen i det rum i stedet for at kæmpe imod det og sprænge energi. Det lærer også, hvordan dit hus varmer op og afkøles hele året. Honeywell offentliggjorde nogle gode tekniske oplysninger i vores fora her om dette emne.

Bagsiden af ​​enheden har et par interessante havne. Vi får at vide, at overskrifterne mærket “AUX” er “i øjeblikket ikke aktivt brugt”, og USB-input er til firmwareopgraderinger, selvom vi ikke ved, om dette kan bringes ud af slutbrugeren. Du kan bruge denne Evohome -simulator til at give dig en idé om, hvordan et par af skærmene fungerer.

Trådløs radiatorcontroller HR92 (~ £ 60)

HR92 -radiatorcontrolleren vil i form af mange almindelige (M30 x 1,5) TRV -organer som Honeywell Braukmann, MNG, Heimeier og Oventrop. De inkluderer en Danfoss RA -ventiladapter inkluderet, og andre er tilgængelige til bestilling. Afhængig af din ventilpositionering kan din HR92 ende med lodret eller vandret.

Den store fjernelse af blå baggrundsbelyst display vipper op og inkluderet i boksen er en smule plastikkile, der kan monteres til at låse den i opsætningen, hvis du foretrækker det.

Den ældre HR80 til venstre og den nye HR92 til højre

Du kan bruge justeringsskiven til manuel anmodning om en ny måltemperatur, der er i kraft indtil det næste sætpunkt i din rutine er nået. Disse manuelle ændringer rapporteres ikke tilbage til hovedcontrolleren eller apps.

Med de gamle HR80’er brugte vi til at dreje skiven et antal gange uden at se på displayet og gå væk med at forstå, at det ville være i den nederste 5 graders værdi og slukke. Men hvis du gør dette på de nye HR92’er, når du i stedet en ‘off’ -indstilling. Systemet ignorerer derefter rutinemæssige ændringer fra Evohome -controlleren fra da af (selvom Frost -sikkerhed stadig er aktiveret). Det kan fange nogle mennesker ud i starten, og vi ville have favoriseret det, hvis det ikke var så let at slukke for radiatorcontrolleren som denne.

Ved at trykke på den enkelte knap på HR92 bringer baggrundsbelysningen på. Ved at trykke igen og holde i cirka 5 sekunder fører du til topniveauet i indstillingsmenuen. Her kan du deaktivere baggrundsbelysningen, indstille sproget, uanset om du foretrækker at vise sætpunktet (måltemperatur) eller den faktiske rumtemp. Du kan tilføje en Honeywell DT92E Wireless Digital Space Thermostat, hvis det er nødvendigt, selvom HR92’s fuzzy logik er programmeret til at finde ud af en nøjagtig rumtemp på trods af at være tilsluttet RAD.

De to (inkluderede) alkaliske AA -celler (LR6, AM3) er smart integreret i det nye tønde -design af ventilkontrolleren, hvilket giver det en meget meget mere svelte -silhuet end den ældre enhed. Lithium- og NIMH -celler kan bruges (du vil kræve at lade ventilen vide dette ved at ændre batteriparameteren 9), og Honeywell angiver batterierne burde vare omkring 2 år i gennemsnitlig anvendelse. Dette forekommer helt opnåeligt at bedømme vores erfaring indtil videre.

Varmt vandsæt ATF500DHW (~ £ 90)

Ud over at kontrollere 12 zoner med centralvarme vil Evohome også passe på dit varme vand. Vi har en olie, der er afsluttet komfur i køkkenet, så der er altid varmt vand, men hvis du kræver at tilføje det til systemet, er det varme vandsæt tilgængeligt på omkring £ 90.

Fjernadgang Gateway RFG100 (~ £ 60)

Deltagelse i dine nye trådløse opvarmningskontroller til dit LAN og Internettet er færdig med den haj-finformede fjernadgangsgateway. Med sin medfølgende Ethernet-ledning forbinder kassen til din router eller en CAT5-afsætningsmarked i dit oversvømmede kloge hjem. Forbind derefter det til hovednettet med den medfølgende væggestrømmekraftadapter,og binder det derefter til resten af ​​det trådløse system. For at afslutte installationskravet for at konfigurere en på internetkontoen, og selvom den ikke ville acceptere min postnummer fra mobilappen, fungerede det fint fra vores bærbare computer.

Mobile apps (gratis)

Når du har installeret fjernadgangen Gateway, kan du administrere dit Evohome fra de mobile apps. De er tilgængelige til iOS og Android, så det kontrollerer din hjemmeopvarmning fra din iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Nexus Tablet eller hvad som helst pludselig en pragtfuld virkelighed. Fordelen ved at administrere fra din lomme kan ikke estimeres.

Appen har haft et par opdateringer, fordi udgivelse og nu har evnen til at redigere din rutine fra din telefon (version: 2.1.13.5 gennemgået), selvom der stadig ikke er nogen iPad -version til at drage fordel af en større mobilskærm. Appen giver dig mulighed for at screene og administrere flere placeringer, nyttigt, hvis du også har et system i dit sommerhus.

Der er stadig ingen webbrowser -interface til systemet endnu heller. Redigeringsrutiner i specifikke ville være ideelt egnet til den ekstra skærm til fast ejendom i vores bærbare computere. Selvom vi er helt sikre på, at det kun er et spørgsmål om tid, før Honeywell tilføjer denne funktion officielt, har nogle initiativrige individer allerede fået det til at fungere. Undersøg alle detaljer i dette indlæg på vores Heating Management Forum, hvor automatiserede hjemmebesøgende har brugt Python, PHP og C# for at skabe en repræsentation af Evohome -controlleren i et browservindue, mens de også integreres med andre kloge hjemmesystemer som Illumination.

Vi genvinder, at for mange mennesker kan dette godt være det eneste fineste stykke klogt hjemmeteknologi, de vil eje, så en slags API eller Gateway til andre kloge hjemmesystemer (som for eksempel Z-Wave) kan være rentabelt for Honeywell . Vi spurgte om deres planer for en API til at integrere med andre systemer, og de fortalte os …

Vi har allerede frigivet API’er til valgte partnere (f.eks. Opower). Vi vil fortsat arbejde tæt sammen med valgte markedspartnere først for at sikre, at vores API’er fungerer korrekt, før de åbner dem for større grupper af udviklere.

I mellemtiden kan du forbinde din Netatmo Weather Condition Station til dit system og også udløse handlinger baseret på geofences med IFTTT Evohome -kanalen.

Opsummering

Du kan fortælle, at Honeywell er en række generationer i disse systemer. Det har taget det solide fundament i det første gen Evohome, og den endnu meget mere modne trådløse innovation af sin hjemmeloniske forgænger og udviklet på det. Det visuelle spring fra den gamle HR80 -ventilcontroller til den glatte nye HR92 fortæller dig alt hvad du kræver at vide om udviklingen her med et øjeblik.

Når du får et system som dette, der er afhængig af en 3. fejringsskybaseret service, er der en vis fare involveret. Hvad hvis virksomheden går ud af drift? Hvad sker der derefter for din hardwareinvestering? Mens der er masser af startups, der kommer ind i dette område bedst nu, ville du blive hårdt presset for at finde en større global HVAC -spiller end Honeywell, så vi rekonstruerer det mest sandsynligt, at du skulle bekymre dig om mindst i denne henseende.

Honeywell-systemet er avanceret, men det forenkler en opgave, at for mange af os er den ikke-svømmede Rigmarole af knivstikkeknapper i et uendeligt sammenfiltret menuhierarki. Det bringer opvarmning til at styre ind i en alder af fantastiske smartphone -brugergrænseflade og skaber ‘brugeroplevelsen’, som vi alle ønsker.

Hvis du i øjeblikket er den slags bruger, der tænder hele din husholdningsopvarmning, eller alt sammen (ville du gøre det med alle dine lys?), Vil Evohome absolut spare dig for penge. Hvor meget er absolut et ‘hvor længe er et stykke streng’ spørgsmål, men for os var det betydningsfuldt. Omkostningsbesparelserne er ikke kun et resultat af de kloge tech- og algoritmer, der er anvendt til bedre effektivitet, men bare den blotte kendsgerning, at styring er så let, gør det meget mere sandsynligt, at du vil ændre ting og gemme.

Honeywell State “82% af energi, der forbruges i hjemmet, bruges af opvarmning og varmt vand.” I en ikke-videnskabelig gættimate sparede vi til et zoneret varmesystem, der sparede os omkring 20% ​​på vores årlige opvarmningsregning. Vi har brugt 4 eller 5 fyldte opvarmningsolie om året i gennemsnit Arou

Leave A Comment