Ny energibesparende Z-Wave-termostat fra Danfoss

En ny ‘Living by Danfoss’ serie af trådløs, Z-Wave, Smart Home Products inkluderer denne radiatortermostat. Med påståede energibesparelser på op til 23% giver systemet dig mulighed for at kontrollere alle radiatorerne omkring dit hjem fra en central skærm og kontrolenhed.

”København-Z-Wave Alliance-medlem Danfoss, producent af køling og opvarmningsteknologi, lancerer snart sin nye Living af Danfoss-serien. Det består blandt andet af en elektronisk radiatortermostat baseret på Z-Wave trådløs teknologi. Det tillader placeringsuafhængig fjernregulering af radiatorer temperatur i huse via en central skærm. Husejere og lejere har dermed altid et overblik over og kontrol over deres temperaturindstillinger, hvilket gør det muligt at foretage energi og tilknyttede omkostningsbesparelser.

Opvarmningselementer forbliver de største forbrugere af energi i Tyskland. Udviklingen af ​​de levende af Danfoss -serien er baseret på feedback fra forbrugere i hele Europa, hvor deres svar er næsten ensartet i naturen: Et stort flertal placerede betydelig værdi på opvarmningskontrol omkostninger. De elektroniske radiatortermostater fra Danfoss -serien giver hjælp i denne henseende, da Aachen University -undersøgelsen viste, at udskiftning af en “gammel” radiatortermostat med en elektronisk Danfoss -radiator -termostat gør det muligt for energibesparelser på 23 procent at blive foretaget.

Individuel stuetemperatur-Danfoss Z-Wave-termostater giver brugerne mulighed for at definere opvarmningsintervaller. Indenlandske boliger opvarmes således kun, når det er nødvendigt. Temperaturen kan indstilles individuelt for hvert værelse – for eksempel kan en stue forblive varm i løbet af dagen, mens et soveværelse kan opvarmes til en behagelig temperatur lige før sengetid. Z-Wave-chips integreret i de levende Connect-termostater tillader også, at disse enheder kan inkluderes i andre hjemmekontrolnetværk end Danfoss Networks, da de kan kommunikere med Z-Wave-kompatible enheder fra andre producenter, herunder dem, der er internet- og smarttelefon aktiveret.

Yderligere information er tilgængelig på www.z-wave.com. Besøg Danfoss på Z-Wave Alliance Stand (C26) ved den 12. måling og fakturering/CRM Europe i Wien fra 22. til 24. september. ”

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave A Comment