Monogrammede gaver

Med ferien, der hurtigt nærmer sig, er det aldrig for tidligt at blive organiseret. Venner og familie giver mig altid gearene, når jeg hopper for at få jul organiseret i vores husstand. Det vil sige, indpakningspapir regnede ud – hvilke farver, hvilke bånd – lister over gaver sorteret, feriebage og udsmykning samt vores julekort. Min mor startede disse skøre traditioner, og jeg er glad for at holde dem i live.

Jeg fandt nogle sjove ting for at lette ferienødigheden. Med visse genstande som tilpassede monogrammede stykker, skal du sørge for at bemærke frister for forsendelse, hvis du vil modtage genstande før feriecrunch. Jeg garanterer, at en gave eller et kort med tilpasset flair vil være sikker på at imponere.

Store små gavesække fra Ginger’s/Elte. Jeg vil købe masser af disse. $ 4 hver.

Hvem elsker ikke Cashmere? Og med den ekstra mulighed for et monogram – hvad en ideel gave. J. Crew Cashmere V-Neck Cardigan Sweater.

Et stort canadisk firma kaldet Suetables sælger fab tilpassede smykkestykker online. Jeg har en halskæde, som min mand gav mig med sit navn og navnene på mine 2 børn – det er et værdsat stykke, jeg elsker.

Fantastisk lille tin stearinlys strømper fra Elte. $ 12 hver.

Hvilken sjov gave at give – jeg ville vælge sprød hvidt monogram håndklæder, ideelt i et pulverrum. Restaureringshardware monogram tyrkiske håndklæder.

Jeg elsker at sende julekort – rigtige kort, dem, der blev sendt gennem almindeligt indlæg. Vera Wang -designet ovenfor fra William Arthur er smukt – endnu meget sjovere, når du tilføjer en tilpasset besked inde.

Personlige notekort, der er tilgængelige via Etsy, er nyttige til at have til rådighed for taknoter i løbet af ferien.

Et gør-det-selv-stempel fra det canadiske firma, som hun indtryk er en anden smart måde at tilpasse gaver eller papirprodukter på.

Hvis du søger efter en let strømpe -stuffer, hvad med alfabetkroge fra Anthropologie.

For meget flere gaveudgivende ideer, se vores feriegavegalleri. Eller hvis du gerne vil læse meget mere om monogrammende ideer, så tjek Michael Penneys fantastiske monogram -blogindlæg.

Fotokreditter: 1. Morgan Michener2. Cashmere V-hals cardigan fra J. Crew3. Suetables Kathryn Gold Dipped Charms4. Suetables Linton Charm halskæde5. Morgan Michener6. Monogram tyrkiske håndklæder fra restaureringshardware7. Vera Wang Stationery fra William Arthur8. Etsy9. Morgan Michener10. Alfabetkroge fra Anthropologie

Leave A Comment