Tesla UK Model 3 Review Opfølgning: Hvorfor det ikke er så godt som det var et år siden

På denne dag sidste år hentede jeg min model 3.

Et par måneder senere skrev jeg næsten fem og et halvt tusind ord på bilen. Så efter mit første fulde år i Tesla er det stadig så godt som det syntes i den anmeldelse for 12 måneder siden.

Altså nej. Fordi det er bedre.

OTA opdateringer.

Bedre på grund af forbedringer og nye funktioner, der bare kommer med at komme med hver over Air Software Update.

Som et eksempel har den indbyggede dash cam tidligere ansat 3 kameraer og havde ingen afspilningsanlæg. Nu bruger den et 4. videokamera og giver dig mulighed for at se klip på skærmbilledet Automobiles.

Taler på skærmen, sidste efterår Big V10 opdatering tilføjede Netflix og YouTube-support, så du aldrig keder dig, mens du venter i bilen.

Voice Control fik en stor opdatering, og efter en falsk start eller to er det nu muligt at afskrive mange handlinger ved tale, fra at åbne handskerummet til ‘min røv er kold’ kommando.

Der er også været en stor opdatering til det regensystem, der indebærer, at bilen nu har en endnu meget mere smart one-pedal kørsel setup, bedst ned til 0mph.

Auto Pilot genkender nu trafiklys, kegler, stopskilt og vejmærker, da det udvikler sig med hver ny udgivelse.

Hardware.

Tesla’s ‘batteridag’ er blevet skubbet ud til september nu, og det er meget rygtet om, at dette vil blive brugt til at starte den nye ‘million mile batteripakke version af bilen.

Der har ikke været mange (nogen?) Store hardwareopdateringer, som jeg kender til i det sidste år. Det ville helt sikkert være godt at se modellen 3 erhverve varmepumpen fra modellen Y.

Vinterkørsel

Taler om manglen på en varmepumpe, der var synlig over vinteren. Det var ikke en særlig kold en, men sortimentet led stadig. Jeg har aldrig rigtig fået det godt at teste bilen korrekt i koldt vejr.

Faktisk har de sidste 3.000 miles eller deromkring næsten udelukkende været korte kørsler på mindre end 5 miles, som selvfølgelig er meget ineffektive. Jeg vil sige på disse korte rejser, forvarme bilen fra batteriet og derefter køre med varmeapparatet på fuld blast, i kulde og våde, kunne rækken komme ned til omkring 140 miles.

1. års omkostninger

Med bilen, der næppe rejser nogen afstand i løbet af de sidste 3 måneders lås ned, har den dækket kun 6.755 miles i sit første år på 287 WH / MILE. Det indebærer, at der går glip af alt, hvilken varmere forår / sommerkørsel af bilen har i gennemsnit 3,5 miles pr. KWh. Jeg føler, at det ville have været meget mere som 4,0 i et normalt år.

Brug af £ 0,17 pr. Enhed, der svarer til £ 330 for hele årets brændstof “eller omkring 4,8 p pr. Mile. I virkeligheden er det mindre end det, som jeg har benyttet af (stadig) helt gratis offentlige opladernetværk i Nordirland. Også når vi er i det nye hus og på en natrate for opladning, vil det falde til meget mere som 2,5 p pr. Mile.

Jeg, som mange andre ejere, skrev til min MP over DKK 320 vejskat (ved), der skulle betales på modellen 3. Mens svarene var alle påfaldende lignende og afskedigende, skulle meddelelsen have fået igennem, fordi den sidste Budget Dette blev vendt, og nu koster modellen 3 £ 0,00 pr. År. Og det indebærer en betydelig £ 1.600, der sparer over år 2 til 6.

Mit andet års forsikringspræmie er netop blevet betalt og er den samme som sidste år til øre på £ 360,64 (bladet var over £ 400). Jeg har begyndt at betale £ 9,99 pr. Måned for ‘Premium Connectivity’, så min SR + har de samme kort, streaming musik og videotjenester som Long Range og Performance Model 3S.

Problemer?

Af de gripes jeg havde med bilen i den oprindelige anmeldelse, det stadig “kaster regelmæssigt sig og hopper på bremserne”, da jeg sætter det tilbage da. Dette er fortsat det mest generende aspekt af ejerskab for mig. Jeg kan godt lide at sætte cruise på i 30 og 40 mph zoner, og bilen hopper typisk på bremserne for lidt eller ingen grund.

Dørhåndtagene forvirrer stadig alle, men bilviskere har haft en stor softwareopdatering og arbejder meget bedre nu.

Det mest betydningsfulde nye problem, jeg har haft med bilen sidst, er dets tab af LTE / 4G-forbindelse. Dette sker i stigende grad ofte og kan vare i op til en dag ad gangen. Med de fantastiske nyheder, at Belfast får sit eget Tesla Service Center snart, vil det i det mindste være enklere at tage ind for en check.

Jeg kan ikke tænke på andre problemer, der virkelig er betydelige. Og jeg er glad for at rapportere, at der stadig ikke er nogen squeaks eller rattles i bilen.

Ni superchargers #nope.

Takket være de alle de mennesker, der købte en Tesla gennem mit henvisningslink (Mark40609), havde jeg 20.000 helt gratis supercharger miles. Men uden en enkelt supercharger i Nordirland stadig, ser jeg dem gradvist udløber uden at kunne bruge dem.

Forhåbentlig indebærer fremskridtene på Belfast Service Center også superchargeren nær Lisburn, der har vist på deres kort, som ‘kommer snart’ i flere år nu vil snart følge.

Fremskridt

Det er bare 8 år siden denne måned, at TESLA begyndte at levere deres første volumenbil, modellen S. Tesla’s aktiekurs toppede en uge eller to ryg og gjorde det til den vigtigste bilproducent i verden. Meget vigtigere end Mercedes-Benz, BMW og Volkswagen sat sammen. Fremskridt har været fantastisk, og kun et geni fuld af blind optimisme og raserende drev for at være vellykket kunne have trukket det af.

Det er en kliché, men det er sandt at sige at køre en stempelbil efter en Tesla føles som at gå fra din iPhone tilbage til en Nokia. Læsning tilbage over min anmeldelse Et år på, har mine følelser ikke ændret, og jeg kan ikke forbedre på min oprindelige bundlinje fra da.

Tesla Model 3 er ikke perfekt. Men forbløffende det er tæt. [Opdater – læs 24 måneders opdatering]

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

TAPTES® Gulvmåtter til Tesla Model 3 2022 2021 2020 2019 2018, Gulvbelægninger til Tesla Model 3, …

35 anmeldelser

£ 149.99.

Køb på Amazonas

2.

Tesla Model 3 2021 Version Center Console Organizer Tray Interior Tilbehør Flocked Armlæn Skjult …

532 anmeldelser

£ 17.99.

Køb på Amazonas

3.

Evauto Tesla Model 3 2021 Center Console Storage Box Organizer Flocking Tray Tesla Model 3 Model Y …

34 anmeldelser

£ 14.99.

Køb på Amazonas

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest7.
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering på 2021-10-04 / Affiliate Links / Billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave A Comment