Når du får mest muligt ud af en lille indgang

, medmindre du er heldig tilstrækkelig til at have et hjem med en Grand Foyer, er Entryway næsten altid små rum. Ud over at der er altid meget foregår der, hvilket betyder, at det er enkelt for en lille indgang at føle sig overfyldt, rodet såvel som ligefrem kedeligt. Lige her er tre enkle metoder til at maksimere dette praktiske lille område uden at skimping på stil.

1. Malingsmøbler nøjagtig samme farve som væggene. Visuelt hjælper det bænken med at falme i baggrunden, hvilket giver indgangen til illusionen om rummet. Det er et dristigt træk, der ikke har brug for en stor investering – såvel som den allerbedste del er, at du ikke behøver at ofre funktion.

2. Hold rod indeholdt. Produktion af hengivne områder til ofte brugt tilbehør vil hjælpe dem med at hænge rundt under fødderne, såvel som det er en enkel metode at tilføje et par af din signaturstil. Her kranglede vi paraplyer i et køligt, skulpturelt stand.

3. Gå med en let farvetone under fødderne. En lys, lys flise åbner visuelt op for rummet. Bare gå med en let at rengøre mulighed, da dette er et område, der skal håndtere gode tilbud af fodtrafik såvel som bærer hovedet af vejrforholdet udenfor.

Leave A Comment