Friske rum af Jessica Helgerson

Jeg stødte først på de luftige, lyse hjem af Jessica Helgerson interiørdesign for et par år tilbage på design*svamp, såvel som jeg stadig har et par af disse første billeder gemt i min designinspiration folder. Baseret i Portland, Oregon, skaber teamet sofistikerede, farvede infunderede interiører.

Blogger Grace Bonney valgte denne stue som en af ​​hendes favoritter, såvel som det er let at se hvorfor. Store grene indendørs afspejler det fantastiske grønne omgivelser synlige ud over vinduerne såvel som et rustikt ahorns -sofabord – lavet af Jessicas mand, designer Yianni Doulis – binder med det organiske tema.

Virksomhedens websted siger, “[Jessicas] liv i Europa såvel som hendes rejser i Indien, Mexico, Marokko såvel som Fjernøsten har stærkt påvirket hendes arbejde.” Jeg spekulerer på, om hendes rejser inspirerede brugen af ​​disse smukke mudroom -gulvfliser? Enkle kroge, en minimalistisk indbygget bænk såvel som trådkurve er effektive indgangsløsninger.

Den fantastiske flise fortsætter ind i dette varme hvide køkken. Temmelig sikker på, at jeg elsker alt ved dette køkken – de sorte vinduesrammer, den lyse afføring, de malede bjælker, den buede døråbning – jeg fortsætter måske!

Dette stue -design kombinerer komfort med fantastisk stil. Jeg elsker, hvordan Arco -gulvlampen svæver over opholdsområdet.

For at se flere af Jessica såvel som hendes teams smukke design, tjek Jhinteriordesign.com.

Fotokreditter: Jessica Helgerson interiørdesign, fotografering af Lincoln Barbour

Leave A Comment