Farvel Secrets-Yale introducerer ‘Smartere’ Z-Wave Lock

Yale håber virkelig de dage med at fretre, at du har glemt dine hemmeligheder er forbi, med introducen af ​​deres nye nøglefri linket Z-Wave Wise Lock.

Denne nye kloge lås giver dig mulighed for at få adgang til dit hus eksternt med valget om at bruge en PIN -kode, nøglekort, nøglemærke, fjerntliggende FOB eller endda en smartphone, når du er knyttet til dit husautomatiseringssystem.

Den nøglefri linkede, der er kompatibel med enten et Z-Wave trådløst modul eller et trådløst Yale-modul, udvikler en del af en samlet klog husløsning.

Yale-modulet gør det muligt for enkeltpersoner at forbinde låsen til Yale-smartphone-alarmen såvel som CCTV-systemer, som derefter kan styres via den gratis Yale-app, mens Z-Wave-modulet muliggør forbindelse med kompatible Wise House-systemer.

David Herbert, direktør for forretningsfremskridt for Yale Wise Living, sagde:

”Den nøglefri linkede er den anden kloge lås til at deltage i vores husholdning af tilknyttede produkter i Yale Wise Living Range. Denne nye udgave er en passende klog sikkerhedsløsning til trædøre samt supplerer Yale Keyfree Linked Model, der passer til PVC såvel som sammensatte døre. Den kloge levende sort er blevet oprettet for at give enkeltpersoner fuld styring af sikkerheden i deres hjem, som igen inkluderer ro i sindet. ”

Den nøglefri linkede kloge lås kan hurtigt såvel som hurtigt monteres på størstedelen af ​​trærøre med en 60 mm back -sæt nattelatch. tilbydes at købe fra midten af ​​august (RRP £ 150).

www.yalesmartliving.co.uk: Yale Keyfree Connected

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave A Comment