CLIPSAL Launch C-BUS-forbedret Dynamic Monizing Technology (EDLT) Switches

Clipsal har netop annonceret en forbedret version af deres DLT C-BUS-switch. Den nye EDLT -serie fås i 5 farver og vil sælges senere på året, selvom der ikke er nogen prisfastsættelse til rådighed endnu. Tjek lanceringsvideoen nedenfor.

Den forbedrede dynamiske mærkningsteknologi (EDLT) switch bygger på succes med DLT -switchen ved at forbedre den til et helt nyt niveau.

Tilvejebringer meget flere farver, meget mere kontrol og meget mere funktionalitet, bruger EDLT et stort udvalg af installationsprogram og brugerfordele og innovative designfunktioner, hvilket gør det muligt for det .

Et betydeligt udvalg af tilpasselige farveskærmindstillinger og premium fascias giver dig mulighed for at tilpasse EDLT, så den passer til dit hjem og indretning. Ved at levere fuld kontrol over dit C-Bus-system er Clipsal’s EDLT en af ​​Australiens mange avancerede vægafbrydere.

Funktioner og fordele

Tri-farve LED’er

Knapper med dobbelt funktion

Op til 4 sider

Nærhedsfølelse

Farveskærm i høj opløsning

Standby -side

Ikoner og afgørende funktionsindikatorer

Feltopgraderbar firmware

Magnetisk vægfæstning

Wysiwyg -programmering

Flere sprog understøttet

EDLT er egnet til bolig- og kommercielle installationer og fås i Saturn og Neo Ranges med en sort eller hvid gitterplade og en almindelig monteringsbeslag til meget lettere installation.

Vores C-bus-fora: Start video: clipsal.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave A Comment