Nye trådløse videoafsenderprodukter

Her er en ny række trådløse videoafsenderprodukt fra Marmitek, den uopdagelige scart …

”Eindhoven-Med den stærke stigning i LCD såvel som plasma-tv er nødvendigheden af ​​at placere tv-sættet på eller i et stort skab ikke længere eksisterer. Det gøres ofte alligevel, da DVD-spilleren (eller anden A/V-enhed) skal sættes tæt på tv-sæt. Marmitek drager fordel af dette mønster med introduktionen af ​​den uopdagelige scart. Det aktuelle produkt inden for trådløs lyd såvel som videooverførsel. Nu kan du placere din A/V-enhed i endnu et hjørne af rummet såvel som stadig administrere det såvel som at nyde billederne.

Hvordan fungerer den uopdagelige scart? -Marmitek-ikke-detekterbare Scart sender et trådløst signal fra din VCR, DVD-spiller DVD-rekreation, parabol, sæt topboks osv. Til din (anden) tv-skærm.

Hvad kan du lave med det? – Det er en elegant alternativ til den tykke såvel som stiv scart -ledning, der ellers ville køre bag tv’et. Desuden er den trådløse signaloverførsel fra din A/V-enhed præfektindstillingen, hvis du ikke ønsker eller ikke er i stand til at placere din A/V-gadget tæt på dit tv-sæt. Med den infrarøde modtager, der kan placeres hvor som helst, kan du fortsætte med at styre din A/V-enhed med din egen fjernbetjening, selvom den ikke er i syne, i et lukket skab eller i endnu et rum.

Frihed-Den uopdagelige Scart fungerer trådløs, hvilket indikerer, at du ikke længere er bundet til længden af ​​din scart-ledning eller stedet for dine A/V-enheder.

Sublime Simplicity-Nyheden i den uopdagelige Scart er, at den kan være direkte knyttet til Scart-forbindelsen til dit tv-sæt.

Typer såvel som omkostninger – Marmitek giver dig muligheden mellem to uopdagelige scarts, nemlig;

Den uopdagelige SCART 200 ™:
Denne korte variationsversion er især egnet til enkeltrumsmuligheder såvel som koster EUR 39,95.

Den uopdagelige SCART 300 ™:
Denne fuld variation version er ligeledes passende til at sende A/V -signaler til endnu en plads såvel som koster EUR 49,95.

Trådløs udskiftning af SCART -kablet.

Placer din tv -skærm hvor som helst; Ingen lang eller tyk scart -ledning i almindelig visning længere.

Kontroller din DVD -afspiller, videobåndoptager, satellitmodtager, dekoder osv. Fra enhver type vinkel, selv med en væg eller et skabsdør ved hjælp af den frit placerbare IR -modtager.

Let at installere. Den kompakte sender såvel som modtager med en tilt -scartforbindelse i form bag enhver type A/V -enheder såvel som tv -skærm direkte på SCART -input.

www.marmitek.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave A Comment