10 Koncepter med høj indflydelse på køkkenområdet Style Concepts

Vi har vist nogle dejlige køkkener i hjem og hjem, men de mest uforglemmelige har alle noget til fælles: en fremtrædende funktion, der løfter hele rummet. Her er 10 koncepter i køkkenområdet, der bryder formen af ​​konventionelt køkkenområde design, samt indånder nyt liv i hjertet af dit hjem.

Tænk ud over det klassiske, helt hvide køkkenområde samt accepterer rige, mættede nuancer. I dette rummelige Toronto -hjem viser designere Natalie Hodgins såvel som Kate Stuart fra Sarah Richardson -stil kraften ved at gå dristig. Burnt-Orange Barstools henter kombinationen af ​​eksotiske tæpper, mens showstopping Blue La Cornue-komfur såvel som Hood er accenteret af et koordinerende marineloft såvel som spisestol polstring.

Fotograf: Stacey Brandford

Designer: Sarah Richardson Design

Fantastisk flisearbejde behøver ikke at være begrænset til backsplash. I dette åbne koncept-køkken dækkede designere Sarah Keenleyside såvel som Lindsay Konior en hel væg, inklusive sorten Hood, i en traditionel togflise-et koncept, de lånte fra dedikerede restaurantkøkkener. ”Kokke kræver ofte at slange ned hele rummet efter en natteservice, så fliser vil blive brugt gulv til loft,” siger Sarah. ”Disse husejere kan godt lide at lave mad såvel som underholder, så da vi foreslog en helt flisebelagt væg, inklusive hætten, kunne de bare lide det.”

Fotograf: Valerie Wilcox

Designer: Qanūk Interiors

Black-indrammet, bistro-stil hylder dukker op i meget mere såvel som meget mere køkkener i disse dage-såvel som på uforudsete steder! Monteret tæt under øvre skabe eller lagdelte oven på tællere, de producerer skærmområde samt holder overfladerne klare for madlavning. Vi kan godt lide nøjagtigt, hvordan deres rene, minimalistiske linjer giver et let look, der afbalancerer vægge i lukket kabinet, mens de blækkende rammer giver mening til hovedsageligt hvide rum.

Fotograf: Valerie Wilcox

Designer: Qanūk Interiors

Selvom de er et dejligt valg til at fremhæve fremtrædende retter, er åbne hylder i køkkenområdet ikke nyttige for alle. Disse spektakulære væg-til-væg-skabe i modedesigner Jenni Kaynes Beverly Hills House er et klogt kompromis, der undgår støv fra at opbygge, samtidig med at de giver masser af plads til visning. Deres rige træinteriør kontrasterer med de hvide lakdøre for ekstra visuel påvirkning.

Fotograf: Lisa Romerein, Otto

Designer: Jenni Kayne

Dette look sætter en cool, noget vintage vri på det stadigt populære fladfront kabinet. I dette køkkenområde i New York udviklet af Nilus de Matran, tynde, øgede kanter, giver Oak-skabe en tiltalende moderne stemning fra midten af ​​århundrede. Et sprødt, hvidt indsat arbejdsområde er en mere frisk komponent.

Fotograf: Med tilladelse fra Nilus Designs

Designer: Nilus Designs

Hvis du kan lide at underholde, giver det mening at give plads til en bar i fuld service i dit køkkenområde. Det kan være en funktion helt på egen hånd, især når dynamisk tapet er i blandingen. Denne barkonfiguration af Vero Beach, Florida, designere Ashley Waddell såvel som Courtney Whatley spilles op med vægge, der er papiret i et ganske Ikat -tryk samt en række fængslende glasvarer.

Fotograf: Jessica Klewicki Glynn

Designer: Olivia O’Bryan

Problemet med åbne køkkener er, at madlavningsområdet altid er på skærmen-selv når det er sprøjtet med sauce. Dette multifunktionelle rum i Sydney, Australien, går en meget mere diskret rute, der transformerer sig fra nyttigt kitChen -området til glat underholdende område med lysbillede af to panelede døre.

Fotograf: Nicole England

Designer: Darren Genner, Minosa Design

I ekspertkøkkener er “varme” såvel som “kolde” arbejdszoner klart afgrænset for at gøre det muligt for kokke at flytte såvel som at arbejde sammen med lethed. Designerne på Ensemble Design emulerede dette meget praktiske design i køkkenområdet i denne Brooklyn, New York, Brownstone, der delte pladsen til en ø udviklet til madlavning, samt en separat tæller, der er betegnet til vask samt hugge.

Fotograf: Dustin Aksland, Otto

Designer: Elizabeth Roberts, Josh Lekwa samt Jessica Gould, Ensemble Architecture, DPC

Som en alternativ til rustfrit stål pakker smukke stenbondehus en større stans. Uanset om det er et mørkt, højkontrast valg eller blødt såvel som tonale, naturlige materialer giver rigdom samt dybde til et køkken. Se bare den petite, men alligevel fængslende vask i denne West Village, New York, House udviklet af Steven Gambrel (til venstre) eller den nødlidende granitversion i James M. Davies Toronto -hjem.

Fotograf: Eric Piasecki, Otto (til venstre), Angus Fergusson

Designer: Steven Gambrel (til venstre), James M. Davie

Prøv at omdanne en kvastgarderobe eller krog til et skræddersyet pantry for at vise dine foretrukne konserver, specialolier såvel som daglige væsentlige ting. Vi er især påvirket af Kate Hume såvel som Frans Van der Heijdens belgiske nutidige spisestue. Dens rene design, total med dobbelt glaslomme døre, gør et stærkt indtryk. Andre fremtrædende funktioner til at tænke på at inkludere: et separat køleskab, et kontrastfarvet farveinteriør eller påføring af stærk flise eller mønstret tapet indvendigt.

Fotograf: Frans van der Heijden

Designer: Kate Hume såvel som Frans van der Heijden

Leave A Comment